Registruj se
Pristupi svim informacijama

Klikom na dugme registruj se prihvatate uslove korišćenja portala

Ako imaš nalog prijavi se

Univerziteti

Univerzitet u Novom Pazaru - državni

  • Adresa: Vuka Karadžića bb
  • Tel: 020/317-754
  • Web: http://www.np.ac.rs
  • Email: rektorat@np.ac.rs
  • Osnovan: -

Fakulteti u sastavu univerziteta:

Vise skole u sastavu univerziteta:

O univerzitetu:

Kao najmlađi Univerzitet čiji je osnivač Republika Srbija, Državni univerzitet u Novom Pazaru (DUNP) ima jednu novu misiju i viziju visokog obrazovanja. Trenutno na Univerzitetu u Novom Pazaru studira oko 1500 studenata na sva 3 fakulteta tj. na 11 departmana Univerziteta. U narednoj 2007/8 školskoj godini planira se upis novih 600 studenata na svim postojećim i na nekoliko veoma atraktivnih i novih departmana i studijskih programa. U cilju realizacije i održavanja najvišeg mogućeg nivoa kvaliteta obrazovanja, planirano je da ukupan broj studenata, kada svi departmani budu izveli svoje prve generacije, ne bude veci od 3000.

» DO INOVACIJA U BANKARSTVU ZA SAMO 48 SATI Počinje odbrojavanje do prvog hakatona u Srbiji za digitalno bankarstvo 19.05.2016

Prvi srpski „Fintek“ hakaton (Fintech hackathon), u organizaciji ICT Hub-a, KPMG i Sosijete ženeral banke održaće se od 27. do 29. maja u Beogradu. Ovo je jedinstvena prilika za sve koji žele da se u roku od samo 48 sati oprobaju u kreiranju inovativnog rešenja za digitalno bankarstvo, a za tri najbolja softverska rešenja obezbeđen je novčani nagradni fond od 5000 evra, uz moguću podršku u daljem razvoju i komercijalnoj primeni proizvoda.

Opširnije »

» NEMA KRAJA! POTUKLI KONKURENCIJU: Srpski studenti sa FON-a ŠAMPIONI SVETA! 12.05.2016

Na takmičenju "Mc Gill Management International Case Competition 2016" koje je održano u Kanadi, učestvovalo je 12 univerziteta iz celog sveta, a najbolji su bili studenti Fakulteta organizacionih nauka.

Opširnije »

» Pogledajte sa kojim prijateljima ste najprisniji 11.05.2016

Znamo da ovo odavno želite da uradite. Ne brinite, vrlo je jednostavno.

Opširnije »