Registruj se
Pristupi svim informacijama

Klikom na dugme registruj se prihvatate uslove korišćenja portala

Ako imaš nalog prijavi se

Univerziteti

Metropolitan Univerzitet

Fakulteti u sastavu univerziteta:

Vise skole u sastavu univerziteta:

O univerzitetu:

Odluka o akreditaciji stud. programa broj: 612-00-69/2009-04 od 01.07.2009., i
Odluka o akreditaciji stud. programa broj: 612-00-669/3/2009-04 od 28.12.2009.
Na Univerzitetu METROPOLITAN izučavaju se Informacione tehnologije (Fakultet informacionih tehnologija), Menadžment (Fakultet za menadžment) i Grafički i interaktivni dizajn (Fakultet digitalnih umetnosti). Diploma Univerziteta METROPOLITAN ne donosi samo zvanje. Mladim ljudima treba preneti znanja koja će im zaista omogućiti da budu uspešni – znanja koja prepoznaju najbolje kompanije, kao što su ORACLE, IBM, Microsoft, Apple, Sybase, Com Trade – Spinnaker, Londonska Privredna Komora i drugi naši partneri. Nakon dugog niza godina rada na univerzitetima u Americi i Singapuru, naši profesori prenose iskustvo i donose svetske standarde obrazovanja. Naši studenti razlikuju se od drugih upravo po visokom stepenu poznavanja najnovijih tehnologija i znanjima koja su praktično primenjiva u najmodernijim uslovima. Ovakvu praksu potvrđuju i naši predavači sa New York Institute of Technologies. Oni zajedno sa nama permanentno unapređuju i inoviraju nastavne materijale. Univerzitet METROPOLITAN specifičan je i po metodologijama koje primenjuje: pored sposobnosti za timski rad, primenjujemo metodologiju učenja putem rešavanja praktičnih problema, razvijamo kod studenata kreativnost i samostalnost u radu, sposobnost za inovativno mišljenje, nov pristup problemima, sposobnosti za integraciju i implementaciju najnovijih tehnologija i istraživački duh. Mi želimo da obezbedimo najviši kvalitet obrazovanja našim studentima. Njihovi poslodavci su jedino merodavni da ocene da li smo to postigli. Zato blisko sarađujemo sa vodećim kompanijama, jer smatramo da smo dobri samo ako su one zadovoljne sa znanjem i sposobnostima naših studenata. Mi verujemo da će studenti sa našom diplomom imati svuda otvorena vrata.

» DO INOVACIJA U BANKARSTVU ZA SAMO 48 SATI Počinje odbrojavanje do prvog hakatona u Srbiji za digitalno bankarstvo 19.05.2016

Prvi srpski „Fintek“ hakaton (Fintech hackathon), u organizaciji ICT Hub-a, KPMG i Sosijete ženeral banke održaće se od 27. do 29. maja u Beogradu. Ovo je jedinstvena prilika za sve koji žele da se u roku od samo 48 sati oprobaju u kreiranju inovativnog rešenja za digitalno bankarstvo, a za tri najbolja softverska rešenja obezbeđen je novčani nagradni fond od 5000 evra, uz moguću podršku u daljem razvoju i komercijalnoj primeni proizvoda.

Opširnije »

» NEMA KRAJA! POTUKLI KONKURENCIJU: Srpski studenti sa FON-a ŠAMPIONI SVETA! 12.05.2016

Na takmičenju "Mc Gill Management International Case Competition 2016" koje je održano u Kanadi, učestvovalo je 12 univerziteta iz celog sveta, a najbolji su bili studenti Fakulteta organizacionih nauka.

Opširnije »

» Pogledajte sa kojim prijateljima ste najprisniji 11.05.2016

Znamo da ovo odavno želite da uradite. Ne brinite, vrlo je jednostavno.

Opširnije »