Registruj se
Pristupi svim informacijama

Klikom na dugme registruj se prihvatate uslove korišćenja portala

Ako imaš nalog prijavi se

Univerziteti

Alfa univerzitet

  • Adresa: Palmira Toljatija 3
  • Tel: 011/2606-380
  • Web: http://www.alfa.edu.rs
  • Email: info@alfa.edu.rs
  • Osnovan: 2008. god.

Fakulteti u sastavu univerziteta:

Vise skole u sastavu univerziteta:

O univerzitetu:

Alfa univerzitet je prvi privatni univerzitet u Srbiji i čitavom regionu jugoistočne Evrope. Osnovan je 1993. i razvijao se pod imenom Univerzitet Braća Karić, a prerastao je u Alfa univerzitet 2008. godine promenom vlasništva i prvom direktnom inostranom investicijom u oblasti obrazovanja u Srbiji.Dozvola za rad Univerziteta prema propisima važećim na dan osnivanja Univerziteta kao i realizacija procesa akreditacije studijskih programa prema zakonskim propisima Republike Srbije osnova su zakonitog poslovanja našeg Univerziteta.

» DO INOVACIJA U BANKARSTVU ZA SAMO 48 SATI Počinje odbrojavanje do prvog hakatona u Srbiji za digitalno bankarstvo 19.05.2016

Prvi srpski „Fintek“ hakaton (Fintech hackathon), u organizaciji ICT Hub-a, KPMG i Sosijete ženeral banke održaće se od 27. do 29. maja u Beogradu. Ovo je jedinstvena prilika za sve koji žele da se u roku od samo 48 sati oprobaju u kreiranju inovativnog rešenja za digitalno bankarstvo, a za tri najbolja softverska rešenja obezbeđen je novčani nagradni fond od 5000 evra, uz moguću podršku u daljem razvoju i komercijalnoj primeni proizvoda.

Opširnije »

» NEMA KRAJA! POTUKLI KONKURENCIJU: Srpski studenti sa FON-a ŠAMPIONI SVETA! 12.05.2016

Na takmičenju "Mc Gill Management International Case Competition 2016" koje je održano u Kanadi, učestvovalo je 12 univerziteta iz celog sveta, a najbolji su bili studenti Fakulteta organizacionih nauka.

Opširnije »

» Pogledajte sa kojim prijateljima ste najprisniji 11.05.2016

Znamo da ovo odavno želite da uradite. Ne brinite, vrlo je jednostavno.

Opširnije »