Registruj se
Pristupi svim informacijama

Klikom na dugme registruj se prihvatate uslove korišćenja portala

Ako imaš nalog prijavi se

Univerziteti

Univerzitet Educons

Fakulteti u sastavu univerziteta:

Vise skole u sastavu univerziteta:

O univerzitetu:

Studijski programi pružaju studentima mogućnost horizontalne i vertikalne pokretljivosti. Horizontalna pokretljivost podrazumeva kompatibilnost s ostalim srodnim studijskim programima u zemlji i inostranstvu, a vertikalna mogućnost upisa na master i doktorske studije. EDUCONS ostvaruje saradnju s privredom, profesionalnim asocijacijama i udruženjima privrednika i menadžera, kao i s javnim institucijama na republičkom, pokrajinskom i lokalnom nivou.

Misija EDUCONS-a kao integrisane akademske zajednice nastavnika, istraživača, umetnika i studenata, je razvoj obrazovanja, usklađenost nastavnih programa s evropskim iskustvima i trendovima, atraktivnost i konkurentnost nastavnih programa na nacionalnom i internacionalnom nivou, kao i dostizanje visoke obrazovne i naučne pozicije u zemlji i inostranstvu.

» DO INOVACIJA U BANKARSTVU ZA SAMO 48 SATI Počinje odbrojavanje do prvog hakatona u Srbiji za digitalno bankarstvo 19.05.2016

Prvi srpski „Fintek“ hakaton (Fintech hackathon), u organizaciji ICT Hub-a, KPMG i Sosijete ženeral banke održaće se od 27. do 29. maja u Beogradu. Ovo je jedinstvena prilika za sve koji žele da se u roku od samo 48 sati oprobaju u kreiranju inovativnog rešenja za digitalno bankarstvo, a za tri najbolja softverska rešenja obezbeđen je novčani nagradni fond od 5000 evra, uz moguću podršku u daljem razvoju i komercijalnoj primeni proizvoda.

Opširnije »

» NEMA KRAJA! POTUKLI KONKURENCIJU: Srpski studenti sa FON-a ŠAMPIONI SVETA! 12.05.2016

Na takmičenju "Mc Gill Management International Case Competition 2016" koje je održano u Kanadi, učestvovalo je 12 univerziteta iz celog sveta, a najbolji su bili studenti Fakulteta organizacionih nauka.

Opširnije »

» Pogledajte sa kojim prijateljima ste najprisniji 11.05.2016

Znamo da ovo odavno želite da uradite. Ne brinite, vrlo je jednostavno.

Opširnije »