Registruj se
Pristupi svim informacijama

Klikom na dugme registruj se prihvatate uslove korišćenja portala

Ako imaš nalog prijavi se

MEKSIKO – PONUDA STIPENDIJA ZA STRANE DRŽAVLJANE ZA 2016. GODINU

Grad: Meksiko, 08.06.2015

Ambasada Meksika u Beogradu, posredstvom Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, dostavila je Ministarstvu prosvete informaciju o konkursu Vlade Meksika za dodelu 2 stipendije državljanima Republike Srbije za 2016. godinu.

Stipendije se nude samo u okviru nastavnog programa institucija naznačenih u konkursu za 2016. godinu. Potrebne informacije o konkursu i akademskim institucijama zainteresovani kandidati mogu dobiti kontaktom na: http://amexcid.gob.mx/index.php/oferta-de-becas-para-extranjeros na engleskom i španskom jeziku.

Zainteresovani kandidati koji ispunjavaju uslove treba da dostave prijave sa kompletnom dokumentacijom ovom Ministarstvu.

Krajnji rok za dostavu prijava ovom Ministarstvu je 25. juli 2015. godine. Ministarstvo će potom uputiti zvaničnu kandidaturu za dodelu stipendija meksičkoj strani posredstvom Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije. Nepotpune prijave neće biti razmatrane, a meksička strana ne vraća dokumentaciju odbijenim kandidatima.

Dodatna informacija: Pored navedenog konkursa, ponuda Vlade Meksika u okviru ponuda stipendiranja za strance uključuje i specijalne programe koji su dostupni na sledećoj stranici: http://amexcid.gob.mx/index.php/oferta-de-becas-para-extranjeros/1437 . Ovaj konkurs je otvoren do 14. avgusta 2015. godine, a boravak treba započeti između maja i oktobra iduće godine.

Komentari: