Registruj se
Pristupi svim informacijama

Klikom na dugme registruj se prihvatate uslove korišćenja portala

Ako imaš nalog prijavi se

UAE – STIPENDIJE INSTITUTA MASDAR – ABU DABI – DODELA 10 STIPENDIJA DRŽAVLJANIMA REPUBLIKE SRBIJE U AKADEMSKOJ 2015/16. GODINI

Grad: Srbija, 20.11.2014

Masdar Institut nudi kvalifikovanim studentima iz Republike Srbije upis na diplomske programe Masdar Instituta nauke i tehnologije u gradu Masdar, Abu Dabi.

 

Poziv Republici Srbiji je upućen za nominaciju 10 kandidata Akademski komitet Instituta savetuje zainteresovane studente da pažljivo razmotre sadržaje programa.

Kandidati moraju da ispune kriterijume koje je odredio Institut (relevantne dodiplomske studije u oblasti nauke i inženjeringa, najmanje CGPA 3.0 na skali do 4.0, kvantitativni zbir GRE od 155, minimum internacionalnih bodova TOEFL u zbiru 91 (IBT) ili akademskih IELTS bodova 6.5). Kandidati koji ne ispune uslove GRE bodovanja polaganjem ispita ili dodatnih kurseva na Masdar Institutu. Kandidati se mogu obratiti upisnoj komisiji za detalje: admission@masdar.ac.ae.

Institut trenutno nudi 9 akreditovanih master programa u oblasti nauke i inženjeringa i interdisciplinarni Phd program. Kvalifikovani prihvaćeni studenti će dobiti punu stipendiju. Kao dodatak diplomi Masdar Instituta, diplomirani studenti mogu isto tako dobiti sertifikat koji su zajednički MIT i Masdar Institut.

Institut je ponudio Ministarstvu mogućnost izbora kvalitetnih kandidata koji ispunjavaju kriterijume, koje će potom predložiti upisnoj komisiji Masdar Instituta.

Detaljne informacije o akademskim programima, uslovima upisa i proceduri aplikacije dostupni su na vebsajtu Instituta: www.masdar.ac.ae

Rok za prijavu: 31.12.2014.

Komentari: