Registruj se
Pristupi svim informacijama

Klikom na dugme registruj se prihvatate uslove korišćenja portala

Ako imaš nalog prijavi se

» NEMA KRAJA! POTUKLI KONKURENCIJU: Srpski studenti sa FON-a ŠAMPIONI SVETA!

12.05.2016 Izvor: slobodnimediji.com

Na takmičenju "Mc Gill Management International Case Competition 2016" koje je održano u Kanadi, učestvovalo je 12 univerziteta iz celog sveta, a najbolji su bili studenti Fakulteta organizacionih nauka. 

Studenti “Case Study Club” Fakulteta organizacionih nauka pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović – Kristina Knežević, Nemanja Jevtović, Anja Koprivica i Andrea Moskovljević, osvojili su prvo mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja “McGill Management International Case Competition 2016″ u Montrealu u Kanadi, javio je RTS.

Svetsko takmičenje na kome su pobedili studenti FON-a održano je u Kanadi od 6. do 12. marta 2016. godine, a domaćin je bio “Mc Gill” Univerzitet. Na ovom takmičenju je učestvovalo 12 univerziteta iz celog sveta sa 48 odabranih studenata.

Studenti su rešavali studiju slučaja jedne brazilske kompanije. Pohvaljeni su za originalan način predloga za unapređenje strategije kompanije, odlične prezentacione veštine, energiju, timski rad, razumevanje tržišta Brazila i globalnog tržišta i odličnu argumentaciju predloženih rešenja.Zabranjeno kopiranje!

Komentari: