Registruj se
Pristupi svim informacijama

Klikom na dugme registruj se prihvatate uslove korišćenja portala

Ako imaš nalog prijavi se

STUDENTSKE VESTI

» Novogodišnju čestitku Duška Radovića teško da će iko danas nadmašiti

01.01.2016

U svom stilu, sa dozom humora, ali i specifičnom težinom svake reči, Duško Radović je svojevremeno napravio listu novogodišnjih želja na koje bi se trebalo vraćati bar svakog 1. januara. I mi vam "želimo da ova godina ima više sreće sa vama nego prethodna" i da u čika Duškovoj čestitki pronađete uputstvo za srećan život.

Opširnije »

» Šta će i kako raditi za novogodišnje i božićne praznike?

31.12.2015

Prema odredbama Odluke o radnom vremenu zanatstva i trgovine na teritoriji grada Beograda u četvrtak, 31. decembra, dežurne prodavnice pretežno prehrambene robe (hipermarketi, supermarketi, superete, mini-marketi) moraju da rade najmanje od 9 do 18 časova, saopšteno je iz Sekretarijata za privredu.
 

Opširnije »

» Jedna karakteristika koju Facebook traži kada zapošljava

29.12.2015

Sheryl Sandberg glavni operativni menadžer u Facebooku odgovorila je na sajtu Quora, koji je poznat kao mreža pitanja i odgovora, kakve personalne karakteristike traži kada donosi odluke o zapošljavanju novih članova za Facebook.

Opširnije »

» Ako radite ovo na Facebooku - prestanite!

29.12.2015

Da li je moguće da neko i dalje veruje u ovakve priče na Facebook-u?!

Opširnije »

» Devet načina da ostanete smireni i u stresnim situacijama

27.12.2015

Sposobnost da ostanete mirni pod pritiskom veliki je preduslov za uspeh. "LinkedIn Plus" je objavio devet saveta kako da upravljate svojim emocijama i budete korak bliže ka uspehu.

Opširnije »

» Novi trendovi u komunikaciji za 2016. godinu

26.12.2015

Sledeće godine "Facebook" će biti dominantan, a brendovi će imati svega pet sekundi da zadobiju pažnju gledalaca, navodi se u tekstu u kom se "PR Daily" bavi inovacijama u komunikaciji za 2016. godinu.

Ovo je deset digitalnih i marketing trendova za narednu godinu.

Opširnije »

» Devet ključnih saveta za frilensere

25.12.2015

Srbija se nalazi na trećem mestu u svetu po broju frilensera. S obzirom da se broj ljudi koji ovako žele da zarađuju povećava, The Guardian piše kako da izbegnete neke od uobičajnih zamki i svoje radno vreme učinite produktivnijim.

Opširnije »