Registruj se
Pristupi svim informacijama

Klikom na dugme registruj se prihvatate uslove korišćenja portala

Ako imaš nalog prijavi se

STUDENTSKE VESTI

» Umesto "dislike-a", "Facebook" nudi šest novih opcija

29.01.2016

Kompanija "Facebook" je konačno odlučila da odgovori na molbe korisnika, koji već godinama traže uvođenje 'dislike' opcije.

Opširnije »

» "Facebook" uvodi novu opciju za ljubitelje sporta

27.01.2016

"Facebook" je objavio novu opciju na svojim stranicama koja će biti posvećena isključivo sportu. Nazvana je "Facebook Sports Stadium", a korisnici će pomoću njega u svakom trenutku moći da prate najaktuelnije sportske informacije, kao i komentare prijatelja.

Opširnije »

» Deset stvari zbog kojih vaš CV završava u kanti

25.01.2016

Pravopisne i gramatičke greške samo su neke od stvari zbog kojih će vaš CV, koji ste poslali nekoj firmi, završiti u kanti za đubre.

Opširnije »

» Oni godinama čekaju: "Zahvaljujući njima udomljeno je na stotine pasa, a njih niko neće"

23.01.2016

Sada već daleke 2012. godine osnovano je Udruženje za zaštitu životinja Beta Beograd. Tri prijateljice, Marija, Jelena i Anđela, dogovorile su se da pomažu, hrane i zbrinjavaju napuštene pse i mačke sa ulice. Kada se danas prisete tih dana, kažu da tada nisu mogle ni da sanjaju da će nepune četiri godine kasnije brinuti o 70 životinja... 

Opširnije »

» WhatsApp: Zauvek besplatan, ukida se pretplata!

19.01.2016

Neka vas ne brine onih 0.99 dolara nakon prve godine korišćenja - WhatsApp biće zauvek besplatan!

Opširnije »

» 4 načina da nađete motivaciju kada vam se ništa ne radi

19.01.2016

Da li imate dane kada vam se ne radi apsolutno ništa? Treba da obavite važan telefonski razgovor ili završite neki zadatak, a vi biste najradije ostali u krevetu ceo dan? Čime god da se bavite, naići ćete na dane kada nikako ne možete da pronađete motivaciju za rad.

Opširnije »

» SRBI KOJI SU ZADIVILI SVET: Amerikanci kupili tehnologiju naše kompanije

18.01.2016

Američka kompanija Citrix saopštila je da je otkupila licencna prava za korišćenje Comtrade SCOM tehnologije. To je prvi put da je jedan softverski gigant iz Silicijumske doline kupio tehnologiju srpske kompanije. 

Opširnije »

» Kako da vam dosadan dan na poslu prođe za tren oka

16.01.2016

Sigurno ste iskusili dane na poslu kada vam se ništa ne radi i sporiji ste od puža, a vaše misli su negde daleko i čini vam se kao da sve to traje godinama. Evo šta da uradite u takvim danima.

Opširnije »