Registruj se
Pristupi svim informacijama

Klikom na dugme registruj se prihvatate uslove korišćenja portala

Ako imaš nalog prijavi se

STUDENTSKE VESTI

» Ima samo 17 godina i ZARAĐUJE MILIONE: Ovo su njegovi saveti za uspeh

13.02.2016

Temper Tompson (17), koji je u osmom razredu osnovne škole odlučio da počne da se bavi onlajn marketingom, trenutno sa svojih 17 godina zarađuje 30.000 dolara mesečno, što bi bilo 3.255.000 dinara. U početku je zarađivao dovoljno za sebe, ali je odlučio da se ne zaustavlja. Ovo su njegovi saveti za uspeh.

Opširnije »

» Istorija će ih pamtiti: 10 najboljih odgovora slavnih ličnosti

11.02.2016

Ništa bolje od pametnog, oštrog i visprenog odgovora. Nekad se sastoji samo u jednoj reči. I slavni su znali kako da doskoče protivniku a da pritom budu duhoviti.

Opširnije »

» Ako u Srbiji radite ovo na netu - možete da završite iza rešetaka

10.02.2016

Mnogi se osećaju kod kuće kao u zatvoru, a ne znaju da im rešetke, zapravo, prete i kad tu usamljenost pokušaju da “prekrate” komentarima na sajtovima i društvenim mrežama, “skidanjem” muzike i filmova preko interneta ili onlajn gledanjem zabranjenih sadržaja.

Opširnije »

» Vi ste krivi što vaša deca imaju užasne navike u ishrani

09.02.2016

Ko zna odakle dolaze porivi za džankom? Kao magnet je, jednostavno nekako postoji, ima super moći i ko zna šta je sve upleteno tu na naučnom nivou. Iz nekog razloga grickalica za nokte će se zakačiti za frižider, a iz nekog drugog razloga ćeš naglo osetiti akutnu žudnju za prerađenim mesom i bbq sosom u 15h, sredom.

Opširnije »

» Status koji je dobio skoro 50.000 lajkova!

07.02.2016

Vratio se kući nakon napornog radnog dana i zatekao...

Opširnije »

» Lak način da napišete propratno pismo na engleskom

06.02.2016

„Za obavljanje ovog posla neophodno je dobro poznavanje jezika na kojem je oglas napisan. Ukoliko tekst oglasa ne razumete u potpunosti, savetujemo vam da razmislite da li je ovo pravi posao za vas.“

Opširnije »

» Fejsbuk uvodi novu promenu: Lajk je "mrtav", živele REAKCIJE

05.02.2016

Mark Zakerberg je između deljenja slika svoje ćerkice i čačkanja po umovima teoretičara zavere stigao da zakuva još jednu opciju na Fejsu, a Lajk već danima sedi u ćošku i duri se. Nije mu lako, ostario je.

Opširnije »

» DOBRA VEST ZA VOZAČE: Parking servis od 1. februara uvodi novi sistem naplate

31.01.2016

Dobre vesti za vozače! Od 1. februara će Beograđanima koji koriste zonsko parkiranje biti dostupna aplikacija pomoću koje će parking, umesto po satu, plaćati po minutu! 

Opširnije »