Registruj se
Pristupi svim informacijama

Klikom na dugme registruj se prihvatate uslove korišćenja portala

Ako imaš nalog prijavi se

EVO - studentski web portal

EVO portal je sredstvo za pomoć studentima, nastavnicima i organizatorima nastave na univerzitetima i višim školama u segmentu komunikacije i studentske evaluacije i ima za cilj da postane koristan instrument u razvoju kvaliteta studija, a da student na lakši način komunicira sa svojim asistentom, profesorom, svojim studentskim predstavnikom, studentskom službom i svojim kolegama.

EVO portal pruža agregaciju svih neophodnih informacija za studente na jednom mestu. Online komunikacija studentima pomaže u pripremi predmeta: razmena dokumenata, pomoć u rešavanju konkretnih problema. Studenti mogu da pišu studentskim predstavnicima, komuniciraju sa kolegama preko foruma objedinjenog za sve fakultete, postavljaju pitanja, predloge i drugo, a biće istovremeno mesto okupljanja studenata. EVO nudi mogućnosti za brojne druge sadržaje poput različitih istraživanja, informacija o studiranju i društvenom životu, integrisanog kalendara privatnih i fakultetskih obaveza, preuzimanje aktuelnih univerzitetskih dokumenata, vesti i sl.

Neophodnost EVO portala i preporuku za realizaciju na svim univerzitetima i fakultetima do sada su prepoznali Ministarstvo prosvete i nauke Republike Srbije, državni i privatni univerziteti, studentski parlamenti, SKONUS, Savez studenata Beograda, Studentska unija Srbije, TEMPUS - SIGMUS projekat, AEGEE Beograd i mnogi drugi.

EVO portal je deponovano autorsko delo S-52/07 17.09.2007. god.

Ivan Gaćeša
koordinator
EVO projekat